Rift om fritidseiendommer:

Dyrest i Nesset, rekord i Sunndal

Den dyreste fritidseiendommen som ble solgt i 2019, er å finne i Nesset kommune. I Sunndal slo den ene salgsrekorden den andre for fjellhytter i Grødalen.

Bjørnsonfeltet: Denne fritidseiendommen er den dyreste som ble solgt i Driva-distriktet i 2019 - 3, 9 millioner. Foto: Eiendomsmegler 1. 

Nyheter

Det var en fritidseiendom i Nesset kommune som ble den dyreste i Driva-distriktet. Eiendommen i Bjørnsonfeltet med nærhet til sjøen, fin utsikt, gode solforhold, flott uteområde og moderne standard med byggeår 2014 ble solgt av Tor Egil Heimstad og Aina Berg Hansen til Tor Helge Rødseth og Liv Oddveig Søvik Rødseth. Megler var Eiendomsmegler 1. Også året før foresto megleren salg av en fritidseiendom i det samme feltet for samme sum, 3,9 millioner.