Mange bidro til fin og variert nyttårskonsert

– Rett og slett søkkje artig å se så mye folk!, kommenterte primus motor Bjørn Stomsvik da han ønsket vel møtt til nyttårskonsert søndag kveld.

Ivrig gjeng: Trollheimsbrass har medlemmer fra kommuner Trollheimen rundt. Fra venstre Lars Peder Sylte (dirigent), Solfrid Gulla, Heidi Gjelten, Eli Berg, Kåre Svartbekk, Johan Arnt Hagetrø, Bjørn Stomsvik, Sigfred Gravvold, Ole Håndstad, Greta Hoset, Frode Sæterbø, Gro Løfaldli og Anne Lise Botnvik (foran). 

Nyheter

Nesten hundre betalende fant vegen til Hov kirke for å oppleve Sunndal kulturråds nyttårskonsert. Nesten like mange bidro med sang og musikk. Lengst veg til konserten hadde nok noen av musikerne i Trollheimsbrass, som holder til i kommunene Trollheimen rundt – Sunndal, Surnadal, Rindal, Orkland og Rennebu. Et par-tre timers reiseveg for flere av dem – for å spille tre låter.