Ser lyst på framtida for næringslivet i kommunen:

– Vi håper på en innovasjonskultur der det er rom for å lære, prøve og feile – og prøve igjen

I likhet med nykommunen har også næringsforeningen i Heim blitt større, nå med mer enn dobbelt så mange medlemsbedrifter. – Vi håper Heim får en innovasjonskultur der det er rom for å lære, prøve og feile – og prøve igjen. Her har vi alle et ansvar, sier daglig leder i Heim Næringsforening, Mari Westad, som har god tru på 2020 og framtida.

Slått sammen: Halsa Næringsforening og Hemne Næringsforum er slått sammen til Heim Næringsforening, med over 100 medlemsbedrifter. Når det administrative med ei ny forening er på plass vil daglig leder Mari Westad (t.v.) og prosjektleder Tora Vaagan Hofset være mer ute i bedriftene. Privat foto. 

Nyheter

I Heim kommune har det som tidligere var Halsa Næringsforening og Hemne Næringsforum slått seg sammen i Heim Næringsforening.