Inviterer til kulturkafé

– Kunst og musikk gjør godt for folkehelsa. Vi lover god stemning når det inviteres til kulturkafé med konsert og utstilling lørdag 1. februar, sier kultursjef Ole Magne Ansnes og leder Hilde Furre i Sunndal kunstlag.

Inviterer: Hilde Furre fra Sunndal kunstlag, kunstnerne Jon Arne Mogstad og Åse Lyng, kultursjef Ole Magne Ansnes og Ann Kari Torve Sandvik fra HolmesfjordCatering inviterer til kulturkafé, lørdag 1. februar. 

Nyheter

Kunstlaget har i flere år invitert til kulturkafé i foajeen på kulturhuset den første lørdagen i februar. Dette i forbindelse med at februarutstillingen i galleriet presenteres. I år er det ingen ringere enn pensjonert kunstprofessor og surnadaling Jon Arne Mogstad som kommer med separatutstillingen «Slør». Utstillinga skal henge fram til 24. februar. Mogstad er en allsidig kunstner som har vært festivalkunstner i Sunndal også tidligere. I år er han i tillegg festivalkunstner under Vårsøghelga.