Oppvaskmøte om vannlekkasjer i idrettshallen

Leder Heidi Haltli i håndballgruppa til Surnadal IL innkalte til krisemøte.

Vannlekkasje: Heidi Haltli ved vanndammen som kommer fra vann som siver inn fra veggen og nedover gulvet. 

Nyheter

Nils Petter Tonning (Frp) stilte spørsmål til ordfører Margrethe Svinvik (Sp) om hva kommunen aktet å gjøre med forfallet i Idrettshallen i Surnadal. Vann siver inn gjennom vegger og renner ned fra tak. Vannet som til tider renner ned på litervis i hallen har ødelagt parkettgolvet. Golvet har slått seg og det resulterer i at unger får flis i føttene om de springer uten sko. Vannet som lekker gjennom veggen fører til fukt og råteskader. Håndballgruppa har funnet hull i ytterveggene. I tillegg er temperaturen til tider 10 grader på tribuner og i garderober og det må lang ventetid til for å få varmt vann i dusjen.