Bygdas naturlige møteplass:

Lokalt engasjement for å få ny drift ved Rasteplassen

På Liabøen er det stort engasjement for at det igjen skal bli drift og aktivitet i lokalene på Rasteplassen, som har en prislapp på 1,95 millioner kroner. En lokal budgiver skal ha kommet med bud på 1, 5 millioner, men ble avvist av Surnadal sparebank, som selger konkursboet. Dette provoserer noen av innbyggerne her - som har dannet en aksjonsgruppe.

Vil ha drift: Rasteplassen har ligget ute for salg et par måneder etter konkurs. Prisen er 1,95 millioner kroner. Lars Henden med flere engasjerer seg sterkt for at det skal bli ny drift i lokalene, og mener banken bør imøtekomme lokale interessenter som vil kjøpe og starte opp. – Bygda trenger dette, sier han. 

Nyheter

Innbyggerne på Liabøen vil ha liv i bygda, og da er serveringsstedet Rasteplassen viktig i så måte. Kaféen her, som i sin tid ble startet av Rolf Maridal og seinere overtatt av May Iren Dønheim Hovde, har gjennom en årrekke vært et naturlig møtested for unge og eldre.