Tone Gravvold prøvde seg på glattisen

Satte verdensrekord

Svaksynte Tone Gravvold (42) har prøvd seg innen flere ulike idretter i sin lange karriere. Nå smaker hun litt på skøytesporten og gjennomførte lørdag sin debut på superdistansen, 10000 meter.
Nyheter

Uoffisiell verdensrekord: Tone Gravvold med det unike kruset som viser at hun har gjennomført superdistansen 10000 meter. Her sammen med sin ledsager i løpet – og livet – den tidligere skøyteløperen Odd Borgersen. Foto: Privat.  

Tone Gravvold hadde før lørdagens løp kun deltatt i ett skøytestevne, hvor hun gikk 300 meter. Men det hindret ikke den spreke idrettsutøveren å forsøke seg på skøytesportens lengste distanse. På Furumo kunstisbane på Geithus gjennomførte hun sammen med sin ledsager og ektemann, Odd Borgersen, mila på en imponerende måte.