Fredagsgjest

– Jeg har alltid vært kjøpmann tror jeg. Jeg kjøpte smågodt i kiosken på Halsa som jeg solgte med fortjeneste til familien heime, slik at jeg kunne kjøpe mer smågodt.

Ole Erik Hoem Hønsvik er den fødte kjøpmann. Han solgte smågodt heime med fortjeneste i barndommen. Nå overtar han Rema 1000 i Surnadal.
Nyheter

Gleder seg: Ole Erik Hoem Hønsvik kjenner allerede et savn etter å flytte tilbake til Surnadal. 

Ole Erik Hoem Hønsvik er født og oppvokst i Halsa. I barndommen var han opptatt av fotball og videospill. Rosenborg og Manchester United er favorittlagene. Han har nærmest bodd på Lerkendal enkelte sesonger. Men de seinere årene er jobb prioritert foran fritid. Ole Erik Hoem Hønsvik er nemlig født kremmer, og målet om å bli kjøpmann er nå nådd. Han overtar Rema 1000 i Surnadal fra i høst.