Sunndal Rockeklubb:

Aktiv, veldrevet og viktig for stedet

Solid økonomi og strukturert arbeid høres kanskje ikke så rock’n roll ut, men i Sunndal Rockeklubb er det tilfellet. Høy aktivitet og dugnadsånd har skapt et helt unikt tilbud på Sunndalsøra.

Utfordringer: Øystein Sandbukt og grunnbandet komper Tore Pedersen og Anna Pape Hansen på kjempehiten Shallow. – På jam tar vi enhver utfordring med et smil, sier Sandbukt om det brede repertoaret bandet må øve inn. 

Nyheter

Det er fredag ettermiddag, og mens dunsten av fredagstaco legger seg over de sunndalske hjem, dundrer det i tunge toner fra Rallar’n. Omgitt av oppstablede møbler og instrumenttrekk, svøpt i lukten av grønnsåpe, er grunnbandet for den månedlige jam’en i gang med å øve til kvelden. Vokalister fyker inn og ut av lokalet, drar igjennom sine låter og haster videre, mens grunnbandet tålmodig komper, lytter til originalspor på telefonene sine og avtaler hvordan låtene skal slutte.