Laksedagene i Surnadal 2020 tar form:

– Dette blir veldig bra!

Laksedagene i Surnadal i fjor ble en suksess, og nå pågår forberedelsene til årets «Laksehelg» for fullt. Her blir det både utekonserter, torgdag og mye annet. – Dette blir veldig bra, fastslår primus motor Liv Dalsegg.

Samarbeid: Det går igjen mot sommer og "laksehelg" i Surnadal. Forberedelsene er godt i gang på flere fronter, blant annet arbeide det med torgdagen. Torgdagen er et godt samarbeid mellom Surnadal kommune og Surnadal Sparebank, og i år har Harald Bredesen, Liv Dalsegg og Karin Halle (bildet) også fått med seg tidligere laksefestivalleder, Ragna Marie Mauset.   Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Laksedagene i Surnadal ble erstatningen etter at Norsk Laksefestival ble vedtatt nedlagt. En stor dugnad med en del av det samme innholdet som i Laksefestivalen, men i mindre skala.