Endelig skøyteis på Gjøra

Førstkommende søndag ser det ut for at årets skøytesesong på Gjøra endelig skal komme skikkelig i gang.

Raske jenter: Tre av de som deltok under Sunndalsmesterskapet på skøyter i 2017 legger av gårde med smil om munnen. Fra venstre Sunniva Forseth, Hannah Aasbakk og Kjersti Forseth.  Foto: Inge Nordvik

Nyheter

Ildsjelene i Driva IL melder at lavere temperatur de siste dagene har gitt mulighet for vedlikehold av banen, slik at forholda nå er blitt atskillig bedre. Dermed planlegges det skøytedag søndag, der det også vil bli kiosksalg.

Skøyter av flere forskjellige typer og i de aller fleste størrelser finnes for gratis utleie. I klubbhuset er det også en egen varmestue. Banen vil også bli åpen hver dag framover så lenge isforholdene tillater det, meldes det fra Driva IL.


Gratis utleie: Skøyter i de aller fleste størrelser gratis til leie.  Foto: Inge Nordvik