Første i Norge med tre stjerner

Johannes J. Vaag (82) har mottatt en rekke utmerkelser gjennom sin lange idrettskarriere, og som den første i landet har han nå mottatt stjerne nummer tre til Norges Skistatuett Klubb sin ærespris nummer elleve, som han fikk i 2011.

Mange utmerkelser: Johannes J. Vaag har hatt en lang idrettskarriere og fått mange gjeve utmerkelser. Nå har han oppnådd – som den eneste i landet – tre stjerner til Norges Skistatuett Klubb sin ærespris. Straks er årets prøver til Norges Svømmeforbunds ferdighetsmerke "Den store havhesten" også avlagt. 

Nyheter

De aller fleste åra helt siden 16-årsalderen har Johannes J. Vaag, som nå er 82 år, avlagt prøven til Norsk Skimerke. I 2011 mottok han Ærespris nummer elleve fra Norsk Skistatuett Klubb, og for hvert tredje år får man en stjerne til denne æresprisen. Nå har Vaag mottatt stjerne nummer tre.