Inviterer til Heimfest

Heim kommune inviterer innbyggere og gode naboer til å feire den nye kommunen.
Nyheter

I morgen, lørdag, braker det løs med Heimfest i Sodvinhallen på Kyrksæterøra, når Heim kommune inviterer innbyggere og gode naboer til å feire den nye kommunen.

Kommunen har satt opp gratis busstransport for anledningen, med avganger fra Halsanaustan klokka 10.40, Gjengstø 11.10 og Skorild 11.10. Bussene vil gå i retur etter arrangementet.

Under den offisielle åpningen vil tidligere ordførere i både Halsa, Snillfjord og Hemne si noen ord, før nytt ordførerkjede skal avdekkes.

- Under åpningsnummeret får vi også blant annet møte leder av Orkide og ordfører i Kristiansund, Kjell Nergaard, direktør i NHO Trøndelag, Tord Lien, og ikke minst et intervju med Rosenborgspiller Pål André Helland, opplyser arrangørene.

Det vil bli underholdning på scenen med over 38 ulike kulturinnslag.

Her kan man få oppleve lokale helter underholde, eller man kan gå rundt i hallen for å møte lokalt næringsliv, lag og foreninger. Femti lokale utstillere kommer nemlig for anledningen, for å vise det store mangfoldet som Heim kommune har når det kommer til bedrifter, lag og foreninger.

Se hele programmet her

Arrangementet blir altså i Sodvinhallen på Kyrksæterøra, Norges største fotball- og friidrettshall.

Samme kveld har Heim Næringsforening invitert næringsliv og politikere til mingling og middag på Hotell Koselig, og utpå kvelden byr hotellet sjøl opp til dans.