Gjensidige i Surnadal stenger dørene

Koronatiltak.

Daglig leder ved Gjendisige i Surnadal sier selskapet stenger dørene for besøk som ikke er avtalt over telefon inntil videre på grunn av fare for smitte av koronaviruset.  Foto: Geir Forbregd

Nyheter

Gjensidige Surnadal sier i en pressemelding de innfører med virkning fra torsdag 12. mars en reduksjon i tilgjengeligheten til å komme innom kontoret i ALTI Surnadal.

– For å minske risikoen for koronasmitte, vil kontordøra være stengt i tida framover. Du bes derfor om å ringe kontoret på telefon 71657000 for å utføre dine ærend, så vil vi hjelpe deg så godt vi kan, sier daglig leder Stig Sæter ved kontoret i Surnadal.

Gjensidige sier selskapet fremdeles kan ta imot kunder på kontoret som ikke har vært i risikoområdene for viruset, eller har vært i kontakt med en person som har testet positivt eller har en i husstand som er bedt om å holde seg heime.

Dette avtaler Gjensidige, sier de, over telefon.

– Du vil også få hjelp ved å logge deg inn på gjensidige.no ved hjelp av bank-ID. Vi håper på forståelse for dette, og at vi snart skal være i normal drift igjen, sier Sæter.