Støggukonsert: Jo Sverre inviterer til Støggukonsert - på nett - mandag kveld. 

Jo Sverre in concert:

Heimekonsert på nett

Jo Sverre tar konsekvensen av koronarestriksjonene og inviterer til konsert heime hos seg sjøl - på nett. Over 160 har meldt at de "skal" på konsert.

Jo Sverre skriver om dagens konsert - "Med alt av live-spillinger avlyst den kommende tida, så slenger jeg meg på bølgen og holder intimkonsert hjemme i stua mandag kveld."

Og da betyr sjølsagt ikke det at han inviterer store folkemengder fysisk til sin egen stue, men framfører konserten over internett - helt uten fare for koronasmitte. Og om du skulle pådra deg covid19 likevel, kan du i alle fall ikke skylde på Jo Sverre.

Jo Sverre lager pop på sin karakteristiske rindalsdialekt. Med låter som ”Ka Om”, ”Luftslott” og «Dø samtidig» er han blant de mest spilte artistene på norsk radio de siste par årene. Han har allerede rukket og spilt på flere av landets største festivaler, deriblant By:larm, OverOslo og Pstereo. Han ble tildelt Adresseavisens musikkstipend for 2018.

Konserten er gratis for alle, men den som vil ønsker å støtte lokalt musikkliv likevel, kan gi en slant på vipps. Konserten går av stabelen klokka 20:00 på https://www.facebook.com/events/200596667949144/