Krisepakke på 900 millioner til kultur, idrett og frivillighet:

– Dette er vel mest å betrakte som en slags førstehjelp

Det mener kulturarbeider Jo Inge Nes om regjeringens krisepakke til kultur, idrett og frivillighet. Nes og familien har valgt å isolere seg i karantene, og han tilbyr nå musikkopplæring via internett om noen har lyst til å lære å spille.

I karantene: – Alt hjelper naturligvis, men dette er vel å betrakte som en slags førstehjelp, mener Jo Inge Nes om regjeringens krisepakke til kulturlivet. Han og familien har nå satt seg sjøl i karantene i huset, og for å gjøre noe meningsfullt tilbyr han musikkopplæring via internett, om noen skulle ha lyst til det. 

Nyheter

Både lokalt og i resten av landet har alt av arrangement blitt avlyst eller utsatt etter at kultur- og idrettsarrangementer ble stengt og forbudt som følge av koronakrisa. Regjeringa og Fremskrittspartiet ble onsdag enige om en krisepakke for arrangørene av slike arrangement på totalt 900 millioner kroner.