Ble ikke trodd av retten

Sunndalsmannen nektet for å ha fyllekjørt heim fra fest. Nå er han dømt til fengsel.

Dømt: Sunndalsmannen ble dømt i tingretten. 

Nyheter

Mannen tok drosje fra et utested og tilbake til et klubblokale der han tidligere en marskveld i fjor hadde parkert bilen sin. Han satte seg bak rattet, og kjørte heim. Et vitne forklarte nylig i Nordmøre tingrett hvordan mannen hadde store problemer med å kjøre. Vitnet måtte flere ganger flytte sin egen bil for at mannen ikke skulle kjøre inn i den. Vitnet reagerte på kjøreatferden og fikk mistanke om promillekjøring. Han kjente igjen sjåføren, varslet politiet, og kjørte etter bilen. I retten forklarte han at mannen kjørte vinglete, og at bilen ved en anledning var på veg ut i grøfta, men at han klarte å ta seg inn igjen. Vitnet så at bilen ble parkert utenfor mannens bolig.