Begrensninger på hvor mange som kan samles til begravelser:

– Det er ei rar tid å miste noen i

Som følge av koronasituasjonen kan ikke mange samles i kirkene for å ta et siste farvel med sine nære og kjære. – Det er ei rar tid å miste noen i, sier Olav Hals i Sunndal begravelsesbyrå.

Spesiell tid: Kommunene setter begrensninger på gravfølger som følge av koronasituasjonen. Nå kan strømming eller andre muligheter på nettet være en løsning, sier Olav Hals i Sunndal begravelsesbyrå. 

Nyheter

Kommunene setter begrensninger på hvor mange som kan samles i kirkene under begravelser. Maksgrensen nasjonalt er nå 50 personer som følge av koronasituasjonen. I Sunndal har smittevernlege Svein Anders Grimstad satt 25 personer som øvre grense for begravelser, så lenge det er plass nok til å holde tilstrekkelig avstand mellom folk, som i Hov kirke.