Håper regjeringa holder samfunnshjula i gang

Transportbransjen er avhengig av virksomhet i bygg- og anleggsbransjen.

Må ha toalett: Yrkessjåførene må ha tilgang til toalettfasiliteter og mat langs vegene de ferdes, ellers stopper transporten av seg sjøl, mener Atle Nordli  Foto: Magne Lillegård

Nyheter

Transportør Atle Norli i Surnadal Transport har 100 biler på vegen. De fleste av dem kjører varer for handel, bygg- og anleggsbransjen og rørprodusenten Pipelife. Så langt har bedriften sluppet å permittere. Norli er klar over det kanskje ikke kommer til å vare hele perioden der koronaviruset fører til store nedstengninger i samfunnet, men han håper staten klarer å stimulere til fortsatt stor virksomhet i bygg- og anleggsbransjen. Dette håper han ligger i den nye tiltakspakken for næringslivet regjeringen legger fram fredag.