Næringslivet håper enkeltmannsforetak blir fanget opp av regjeringens nye krisepakke

Surnadal kommune sier de vil bidra med det de kan.

Alle må med: Alle kommer til å slite. Næringslivet i Surnadal forventer regjeringen ivaretar både bedrifter og permitterte og håper NAV nå har tilstrekkelig kapasitet til å utbetale den delen av arbeidsgiverperioden til permitterte staten skal betale, slik at det ikke blir ventetid på pengene.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Det er mange enkeltmannsforetak rundt omkring i landet, også i Surnadal. De står sjøl ansvarlig for driften. Går oppdragsmengden ned eller er fraværende som følge av krisen sitter de alene uten lønn og alle regninger. En ting er å få utsatt skatter og avgifter, men hvem skal betale den næringsdrivende for at han ikke har arbeid som følge av koronakrisen.