Fredagsgjesten:

– Det eneste vi kan gjøre nå er å følge de retningslinjer som gjelder og håpe på det beste

– Jeg trodde aldri jeg ville savne skolen, men jeg gjør faktisk det altså. Det sier ukas fredagsgjest Hanna Svinvik, som er russepresident i Surnadal i år. Koronasituasjonen har snudd hverdagen på hodet og hun synes naturligvis det er trist at de kanskje går glipp av hele russetida og feiringen som de har gledet seg så lenge til.

Har et håp: Sjøl om skolene nå er stengt og alle fester og arrangement er avlyst har russepresident Hanna Svinvik et lite håp om at koronasituasjonen etter hvert vil tillate litt russefeiring. Alt er usikkert nå, så det eneste vi kan gjøre er å følge de retningslinjer som gjelder og håpe på det beste, sier hun.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Om få dager går mars over i april. Surnadal, Norge og resten av verden er i en situasjon som ingen kunne forutse. I likhet med mange andre land er Norge er nærmest nedstengt.