Eikesdalsvegen stengt som følge av rasfare:

Innbyggerne i Eikesdalen er innesperret på dag tre: - Folk og dyr er tomme for mat

Elin Ulateig Austigard er en av rundt 80 fastboende i Eikesdalen. Nå er vegen stengt, og ingen kommer seg ut for å kjøpe mat og andre nødvendigheter. - Vi føler oss voldsomt nedprioritert, sier hun.

ETTERLYSER HANDLING: Eikesdalsvegen er stengt på dag tre. Innbyggerne i Eikesdalen er i ferd med å gå tom for mat. Bønder har ikke mer kraftfôr til kyrne. Elin Ulateig Austigard forteller at de føler seg voldsomt nedprioritert, og etterlyser rassikring. Her sammen med mannen Stein Kåre Ulateig Austigard.   Foto: Privat

Nyheter

(Romsdals Budstikke:) Torsdag kveld mottok innbyggerne i Eikesdalen en melding fra Statens vegvesen om at Eikesdalsvegen var stengt som følge av rasfare. Fredag var beskjeden at vegen kunne åpnes lørdag klokka åtte, hvis det ikke hadde gått ras. Men lørdag morgen kom meldingen om at det blir gjort en ny vurdering søndag, og at vegen fremdeles er stengt.