Venter opp mot 14-15 grader mandag

De siste dagene har det kommet betydelige snømengder, også i Driva-distriktet. Nå kan det bli vått...
Nyheter

Gradestokken er i ferd med å krype oppover, og meteorologene melder på Twitter at det kan bli opp i 15 varmegrader enkelte steder i morgen, mandag. For Sunndalsøra melder yr.no temperaturer opp i 12 grader. For Surnadal er det temperaturer opp i 12-13 grader i vente.

Fra klokka 8 søndag morgen har temperaturen på Sunndalsøra steget fra rundt 0 grader til nesten 9 grader, som ble målt kl 14.00. For Surnadal (Sylte målestasjon) har temperaturen steget fra et par-tre minusgrader til 3,4 plussgrader klokka 14.00.

Dette er værmeldingen for Møre og Romsdal mandag: Søraust liten kuling utsatte steder, i fjellet økende til sørlig stiv eller sterk kuling. Opphold og til dels pent vær. Mandag kveld sørvest stiv kuling utsatte steder. Litt regn, vesentlig på Sunnmøre.