Bedrifter og næringsforening med sterk oppfordring til kommunestyret om å snu:

Ber om delt entreprise for lege- og helsesenteret

Konkurrerende bedrifter i Sunndal står skulder ved skulder og ber innstendig om at Sunndal kommune må dele opp entreprisen for det nye lege- og helsesenteret slik at de skal kunne være med i kampen om å sikre seg oppdrag i ei krevende tid. Næringsforeninga støtter helhjertet opp, sier Torstein Ottem.

Sterk oppfordring: Leder i Sunndal næringsforening, Torstein Ottem.   Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Byggservice AS, Øra Elektro AS, Jon L. Sæther AS, Sunndalsrør AS, Gridseth Rør AS, Tradisjonsbygg AS, Br. Gjershaug AS, Bratseth AS, Bredesen Graving og Transport AS og Øra Farge og Miljø AS har alle skrevet under på et brev til næringsforeninga der de tar opp de planlagte arbeidene med renovering av lege- og helsesenteret. De ti bedriftene tar sterkt til orde for at kommunen må dele opp entreprisen for renovering av lege- og helsesenteret, og ikke lyse den ut som totalentreprise.