Fikk supertilbud på ny tråkkemaskin til Strengentraseen

Søya IL har råd til å kjøpe om årsmøtet sier ja.

Det var denne av de to maskinene Søya IL testet, laget fikk det beste tilbudet på. 

Nyheter

Søya IL har i flere år ønsket seg ny tråkkemaskin til løypene rundt Vang skisenter som også er utgangspunkt for den meget populære Strengentraseen i Surnadal. Gjennom år er det satt av og samlet penger til ny maskin. I år var året da kjøpet burde realiseres, fordi den gamle maskinen begynner å synge på siste verset. En ekstra innsats med lokalverdiaksjon, ga sammen med sponsormidler og gaver resultater. Tilbudet idrettslaget fikk på knappe 2,5 millioner kroner, etter å ha vurdert to maskiner, har laget takket ja til med det forbehold om at årsmøtet den 29. april gir sin tilslutning. Pengene er der, men årsmøtet må si ja før innkjøpet kan gjennomføres.