Stiller opp med Take Away til sultne surnadalinger

Prøver å holde hjulene i gang.

Holder åpent: Firdauce og Gerald Grewe sier restauranten ved Brekkøya camping er åpen om det skulle være gjester som ønsker å komme, hvis ikke tilbyr de Take Away og Catreing. 

Nyheter

Påska er normalt høgsesong for Gerald og Firdauce Grewe ved Brekkøya Camping i Surnadal. I år er alt annerledes. Verden er ikke som før. Det er forbud for utbygdes å dra på hytta. Det rammer hardt i tillegg til at folk er skeptiske til å gå ut å spise. Det som skulle ha vært full campingplass med liv og røre og fullbooket restaurant er nå bare stille tomhet. For å prøve å holde hjulene i gang tilbyr Grewes Take Away og Catering. Snitsler, burgere laget på sjølkvernet kjøtt, pizza og vegetarmat kan bestilles og hentes eller det går å få det brakt til døra. Grewes har hatt tilbudet noen uker som de eneste i Surnadal og viser fram gode tilbakemeldinger de har fått på tilbudet via sms.