Rykker ut etter melding om eksplosjon OPPDATERT

I kraftverk.

Eksplosjonen var i en spenningsregulator.  Foto: Ingrid Ellevset

Nyheter

110-sentralen melder om utrykning til kraftverk på Sunndalsøra etter melding om eksplosjon.

Brannvesenet og alle nødetater rykker ut. Det er også meldt om røykutvikling etter eksplosjonen.

Oppdatert:

Det viser seg at eksplosjonen som ble meldt var ved Aura Kraftverk. Politiet melder det var eksplosjon i en spenningsregulator. Ingen personer ble skadd. Situasjonen er nå avklart . Politiet oppretter sak.

– Det har gått en internalarm som de som arbeider der har mottatt. De reiste til stedet, men det var så mye røyk at de ikke kunne gå inn. Brannvesenet har vært inne med røykdykkere og kontrollert, og det var ingen antydninger til flammer, og vi tror ikke det har vært åpne flammer. Brannvesenet har nå lufta ut, og det er over på stedet nå. Det hele høres nok mer dramatisk ut enn det var, sier vaktleder Anja Lereng hos Møre og Romsdal 110-sentralen til Rbnett.

Eksplosjonen og røykutviklingen skjedde på Stanetts anlegg. Det melder kraftverksjef Arild Gjerdevik og sier det er normal drift hos Statkraft.