Nesset Musikkorps sviktet ikke:

- I dag er stillongsen god å ha

_ Vet nesten ikke om vi har spilt i kjøligere vær, smiler tubagutta i Nesset Musikkorps. Rune Skjørsæther, Hogne Frydenlund og de øvrige godt kledde korpsmedlemmene gledet bygdefolket med varme toner på en kald 17. mai.

Tuba: Rune Skjørsæther og Hogne Frydenlund har i mange år satt sitt preg på Nesset musikkorps med tubane sine.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Kaldt: Korpsmedlemmene hadde kledd seg godt i det sure været. 

Som alle andre steder måtte det legges opp til en alternativ feiring av nasjonaldagen også i Nesset-bygdene. Helt uten tradisjoner var feiringa likevel ikke. Nesset musikkkorps sørget for taktfaste toner både i Eidsvåg og i andre bygder på den store dagen. Korpset kom fra forholdsvis bra vær i Eresfjord for å spille i et litt surere vær på plassen ved Nesset omsorgssenter, Her ble blant annet tre vers av nasjonalsangen spilt.