Biblioteket gjenåpner fredag morgen:

Nyansatt biblioteksjef er spent og gleder seg

– Vi gleder oss til å åpne!, sier nyansatt biblioteksjef Lina Engelsrud i Sunndal. I tida biblioteket har holdt koronastengt, har lokalene fått et aldri så lite løft, i form av et helt nytt fargeuttrykk.

Nyansatt: Lina Engelsrud er på plass i jobben som biblioteksjef. Hun sier hun håper folk opplever at biblioteket skal være et hyggelig sted å komme til, og er opptatt av å ha god kontakt med brukerne. 

Nyheter

– Det er «Dijon» og «Velvet», og den heter «Oslo», sier Engelsrud, og peker mot området bak disken og veggene i hver ende av lokalet. Fargene står godt til hverandre og gir utvilsomt lokalet det løftet de er ute etter. Sammen med Torgeir Brun er Engelsrud i full sving med malerkosten, her er det de ansatte som gjør jobben – sammen med noen gode medhjelpere.