Jevnt helt til målstreken i "Himmelspretten"

Parturnering på golfbanen i Surnadal.

7 av de 20 deltakerparene ble premiert, bak fra venstre Halstein Kvande, Håkon Sæther, Stian Kooyman, Tor Helge Taagvold, Marius Kvande, Tom Erik Kvande, Geir Garte, Tove Hilstad Garte, Magnus Snekvik og Heid Snekvik. Foran fra venstre Egil Nedal, Helge Wiig, Allan Troelsen og Brit Johanne Røsand.  Foto: Surnadal Golfklubb

Nyheter

Det var jevnt helt til målstreken i parturneringen «Himmelspretten» torsdag, der det til slutt var duoen Tor Helge Taagvold og Stian Kooyman som snek seg foran turneringsdebutantene (far og sønn) Tom Erik Kvande og Marius Kvande.

Det melder Surnadal golfklubb.

Begge parene endte på sterke 45 stablefordpoeng, men Taagvold / Kooyman kom foran pga lavere handicap. Vinnerparet noterte seg forøvrig for hele 7 birdier, og bare 65 slag totalt på runden. På 3. plass kom Brit Røsand og Allan Troelsen med sine 42 poeng.

Stian Kooyman og Tove Hilstad Garte hadde lengste utslag på hull 18, og fikk sine velfortjente «longest drive»-premier. Geir Garte var nærmest hullet på hull 5 og tok dermed premien for «nearest the pin».

Det var hele 40 deltakere i Himmelspretten, som ble spilt i fine forhold og nydelig golfvær på Surnadal Golfpark, melder klubben.

Jens Settemsdal (til venstre) spilte sammen med tre generasjoner Kvande.  Bestefar Terje er en av dem som spiller aller mest på Surnadal Golfpark, mens Tom Erik og Marius er ferske golfspillere – og begge debuterte i dag i turneringsspill.   Og da slo de like godt til med en knallsterk 2. plass !!  

Komplett resultatliste finner du her.

Her er eldstemann Kjell Øyen (80) og  yngstemann Marius Kvande (11) i «Himmelspretten».    Kjell har de siste 15-20 årene vært en av klubbens aller dyktigste golfspillere, men i dag var Marius som imponerte aller mest 

Familien Snekvik stilte fulltallig i «Himmelspretten», med seniorlaget Snekvik oldstars og ungdommene på laget Snekvik youngstars.   De eldste viste best takter i dag, og endte på en fin 4. plass med solide 40 poeng.  Her putter Magnus på hull 7…. 

Klubben oppsummerer en fin dag og en trivelig golfrunde, men Ronny Edvardsen / Knut Haugen og Maja Bjørnaas / Jørn Einar Bjørnaas var nok ikke helt fornøyd med resultatene i Himmelspretten. 

Det er mange spillere i klubben som har faste tradisjoner og opplegg med golfturer utenlands.  Som f.eks. denne gjengen som skulle ha vært i Irland på golftur i disse dager.  Men som alle de andre ble selvfølgelig dette reisefølget også «korona-fast» på hjemmebane.    Så dermed ble det en «irsk trøsteturnering» over 2 x 18 hull, der andre runde var sammen med de andre i Himmelspretten.   Første runde var allerede kl 0800 torsdag morgen, og mellom rundene var det matpause med inntak av irsk mat og drikke….    Fra venstre Geir Berntsen, Bjørn Schei, Håkon Sæther, Stig Talgø, Helge Wiig og Odd Sæther. 

I helga er det for øvrig todagers nybegynnerkurs i regi av golfklubben i Surnadal. Det er stor interesse for golf for tida, melder klubben, og det er mye på kalenderen i tida som kommer.