– En skikkelig gladsak:

- Nå starter snart byggingen av ny omsorgsbolig - og det blir hele 17 boenheter

– Nå starter endelig byggingen snart, smiler leder Ingebrigt Moen og «eldregeneral» Johannes J. Vaag i plan og byggekomiteen. De er veldig fornøyde med at det blir flere omsorgsleiligheter enn først planlagt – og alt dette godt innenfor budsjettramma.

Fornøyd: Johannes J. Vaag og Ingebrigt Moen (leder) i plan- og byggekomiteen er veldig godt fornøyde med at det nå blir byggestart for et toetasjes bygg med 17 nye omsorgsleiligheter her på denne tomta mellom sjukeheimen og legesenteret i Surnadal. Og det godt innenfor budsjettramma.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Nå er snart alt klart for bygging av ny omsorgsbolig i Surnadal. Dette blir et toetasjes bygg i forlengelsen av – men ikke sammenbygd med – «Kåret» ved Surnadal sjukeheim.