Nå skal selskapet bygge nye lokaler ved Surnadal Havn:

Strategiendring har gitt kraftig vekst - regner med å passere 100 millioner i omsetning i år

Agroquip AS, som leverer og setter opp stålkonstruksjonsbygg, ble i 2015 skilt ut fra Roald Moen AS som eget selskap og skal nå bygge egne lokaler på ny tomt ved Surnadal Havn. Begge selskapene opplever god utvikling og vekst, og hadde i fjor en samlet omsetning på over 55 millioner kroner. I år regner de med å passere 100 millioner.

Vokser: Roald Moen AS, som i sin tid startet som en hobby for Roald Moen (t.h.), vokser stadig. Alt innen bygg er skilt ut som eget selskap, Agroquip AS. Totalt regner de to selskapene med å passere 100 millioner i omsetning i år. Her er eiere, ansatte og innleid mannskap foran hallen som nå reises i Røtet.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

Roald Moen AS i Surnadal omsatte i fjor alene for 38 millioner kroner, en økning på rundt sju millioner fra året før. Også i år går bedriften med sju ansatte så det suser, og til tross for koronakrisen har salget vært veldig bra gjennom hele koronatida, ifølge daglig leder Einar Moen.