Kjell Ove Holsbøvåg overrasket av kolleger og venner fra kulturlivet:

Kom hjem til nymalt hus

Midt i oppstarten av en ny kreftbehandling, kom Kjell Ove Holsbøvåg hjem fra sykehuset til nymalt hus og nye utemøbler. -Helt utrolig, sier journalisten om gaven fra Klubben i TK og gode venner i JazzåTeatret og kulturlivet på Sunndalsøra.

Prat: Kristian Lund Silset og Torgeir Brun er blant dem som stilte opp. Her i prat med Kjell Ove Holsbøvåg.  Foto: Privat.

Nyheter

Holsbøvåg er et kjent ansikt for alle i Sunndal og omegn. Ikke bare har han virket som journalist i flere tiår, han er også et kjent ansikt fra diverse kulturarrangement. Han har spilt i band, vært med på scena i Barbara og var sist å se som en formidabel tolkning av karakteren Iversen i «Øra Kafé». Kjell Ove sier ja hvis han kan, men de siste åra har fokuset vært mye rettet mot helsa, som ikke har spilt helt på lag.