Forskerfabrukken og Hydro:

Vil inspirere morgendagens ingeniører og forskere

Forskerfabrikken og Hydro gjentar suksessen med Sommerlab som gir barn en unik mulighet til å lære mer om realfag på en praktisk og spennende måte, i år med smittevernstiltak og i litt andre former enn tidligere.

Sommerlab: Forskerfabrikken og Hydro gjentar suksessen med Sommerlab som gir barn en unik mulighet til å lære mer om realfag på en praktisk og spennende måte. 

Nyheter

Hver sommer samarbeider Hydro og Forskerfabrikken om Sommerlab, et forskerkurs som går over fem dager i sommerferien. I løpet av en uke skal barn som skal begynne i 5.-7. klasse til høsten utforske naturvitenskapens spennende verden. Målet er å gi barna dypere forståelse for realfagene, noe de vil ha glede av resten av livet. Det blir heldigvis sommerskole i år også.