Elen (95) først i Sunndal med digital medisindispenser

95-årige Elen Måløy kvier seg ikke for å ta i bruk ny teknologi. Hun er den første i Sunndal som har fått en digital medisindispenser som passer på at hun tar de medisinene hun trenger til riktig tid.

Nyttig hjelpemiddel: Silje Steen Ellevseth fra heimetjenesten er glad for at Elen Måløy er fornøyd med medisindispenseren hun har plassert på kjøkkenbenken. 

Jeg er så fornøyd med de ansatte i heimetjenesten. Alltid blide og hyggelige folk. jeg er glad jeg er blitt gammel i Sunndal– Jeg er så fornøyd med de ansatte i heimetjenesten. Alltid blide og hyggelige folk. jeg er glad jeg er blitt gammel i Sunndal

Nyheter

Nå ønsker kommunen å informere om mulighetene som ligger i velferdsteknologiske løsninger og komme i kontakt med eldre som kan ha nytte av GPS varsling slik at de kan bo lenge og trygt heime.