Lindesnes – Nordkapp:

Øyvind var med på å sette ny rekord – samtidig som laget syklet inn over en million kroner

– En fantastisk opplevelse jeg ikke ville vært foruten! Det sier Øyvind Vaagland Reiten, som er med i sykkelteamet som natt til onsdag satte ny rekord på strekninga Lindesnes–Nordkapp. 250 mil på sykkelsetet ga også mer enn en million kroner til barnekreftforskning og barneavdelinga ved Sørlandet sjukehus.

Rekord: Øyvind Vaagland Reiten (55) fra Halsa var på sykkellaget som natt til onsdag ankom Nordkapp og tok ny rekord på strekninga Lindesnes til Nordkapp. Hele turen ble filmet og sendt live av Chris Thomas Ore Johansen. Foto: Skjermbilde fra "LN 2020 live". 

Nyheter

De var åtte syklister som startet fra Lindesnes fredag 26. juni klokka 07, der målet var å nå Nordkapp på fire dager og 19 timer for å sette ny rekord.