Ny ferje på plass på Kvanne-Rykkjem i kveldinga OPPDATERT

Tekniske problemer.
Nyheter

Fjord1 melder at Rute 46 Kvanne – Rykkjem er innstilt fra kl. 12:15 og inntil videre på grunn av teknisk problem. Publikum ringer inn og undrer seg hvorfor ei ferje med tekniske problemer da observeres på tur til Kristiansund.

– Det har sin naturlige forklaring med at den ene thrusteren, framdriftssystemet, på ferja ikke virker, og den kan dermed ikke gå i trafikk på grunn av sikkerhet, sier operativ leder Bjørn Arild Sekkenes for Nordmørspakken i Fjord1.

Ferja er på veg til Kristiansund for reparasjon. Ei reserveferje som ligger i Kristiansund skal settes inn på sambandet så snart ferje og mannskaper er klare. Den kan ifølge Fjord 1 være på plass seint på ettermiddagen onsdag.

– Vi forventer drift med reserveferge (MF Nordmøre) mellom kl 18:00 og 19:00, sier Sekkenes klokka 14.06.