Mann alvorlig skadd i motorsykkelulykke

Var med i et følge av motorsykler.

  Foto: Ottar Rydjord

Nyheter

En mann i 40-åra fra Ålesund ble alvorlig skadd i en motorsykkelulykke på fylkesveg 660 mellom Vistdalsheia og Eresfjorden lørdag ettermiddag.

Nødetatene rykket ut til stedet etter at ulykken ble varslet rett etter klokka 13. Mannen fikk behandling på stedet, og ble sendt til sjukehus med luftambulanse for videre behandling. Ifølge en melding fra St. Olavs Hospital publisert klokka 16.37 lørdag var mannens tilstand alvorlig, men stabil. Han behandles på intensivavdelingen.

Politiet vet foreløpig ikke noe om årsaken til ulykken.

Til Rbnett sier politiet at mannen var i et følge på åtte motorsyklister der han kjørte omtrent midt blant dem. Plutselig skjente han ut og havnet i grøfta, uten at de andre i følget oppfattet noen grunn til det.