Vil være med å hjelpe Senterpartiet i regjering

Det er Jenny Klinges store motivasjon for å ta en periode til på Stortinget.

Vil gjerne fortsette: - Jeg vil gjerne fortsette på Stortinget i fire nye år, sier Jenny Klinge. Arkivbilde.  Foto: Sigmund Tjelle

Nyheter

Jenny Klinge (Sp) er ganske sikker på et regjeringsskifte etter stortingsvalget neste år. Det gjør henne motivert for å stille seg til disposisjon for å bli nominert som førstekandidat på partiets liste til stortingsvalget neste år. Klinge er inne i sin tredje periode som fast stortingsrepresentant. Men hun var allerede fra 2008 fast møtende vararepresentant. Foran valget til neste år får hun kamp om førsteplassen til Møre og Romsdal Senterpartis førsteplass. Per Ivar Lied fra Ørsta og Marit Nerås Krogsæter fra Ålesund vil begge ha plassen til Jenny Klinge. Sistnevnte mener også det er på tide å slippe yngre krefter til. Klinge sjøl sier hennes 14 år på Stortinget gir henne en verdifull erfaring som kan være verdt å ta med seg videre.