Landsskytterstevnet arrangeres på hjemmebaner

Årets Landsskytterstevne (LS) som skulle blitt arrangert på Elverum i august ble avlyst grunnet koronasituasjonen og er flyttet.

På heimebane: Mange tusen skyttere vil ikke samles til det årlige Landsskytterstevnet i august, på grunn av utbredelsen av korona-viruset. Her fra Evje i fjor sommer. Landsskytterstevnet i Elverum er utsatt til 2021, men det kan nå arrangeres på heimebaner.   Foto: Tom Vegard Feltstykket

Nyheter

Det frivillige Skyttervesen (DFS) har nå invitert skytterlagene til å arrangere LS på heimebanen i egne skytterlag. Surnadal skytterlag melder de arrangerer heime-LS onsdag 5. og mandag 10. august. Leder Mons Otnes i Surnadal skytterlag oppfordrer alle klubbens medlemmer om å komme. Jegere er også velkommen med jaktrifla for 25 skudd liggende på 200 meter. Otnes sier påmelding ligger ute på mitt DFS.