Mener rettferdig seriespill i lavere divisjoner henger i tynn tråd

Fra første august starter fotball for ungdom under 20 år, de over må vente.

Har meninger: Heid Snekvik er lagleder for seniorlaget til Surnadal IL i fotball, men uttaler seg på egen regning.  Foto: Geir Forbregd

Nyheter

Smittesituasjonen i Norge er stabil. Derfor åpner regjeringen for at barne- og ungdomsidretten fra 1. august får unntak fra 1-metersregelen. Denne beslutningen innebærer at det igjen åpnes for kamper og andre konkurransesituasjoner for barne- og ungdomsidretten opp til og med 19 år, innenfor de respektive idrettskretsenes grenser. I Surnadal betyr det første heimekamp for aldersbestemt lag i fotball den 11. august. En G-13 kamp. Om seniorlagene til Surnadal får spille kamper i år blir avgjort 10. august.