- Vi må våge å tro at andre vil oss vel

- Vi bør til enhver tid gjøre det beste ut av det vi har fått utdelt, by på oss selv, og våge å stole på at andre vil oss vel, mener Anne Lise With Wullum.

Stødig: Anne Lise har et rolig og trygt blikk, det gjenspeiler godt den hun er på innsida.  

Nyheter

Vi finner henne inne på kontoret, i det som kalles rådmannsgangen på kommunehuset. Anne Lise With Wullum er informasjonsrådgiver og hører inn under administrasjonen. Hun er utdannet medieviter og har i tillegg en master i utdannelsesteknologi og ledelse via et Fullbright Fellowship i USA. Femtito år, samboer, to tenåringsbarn, katt og hund heime på garden på Sjøflot. Kan hende du har hørt stemmen hennes når du har ringt kommunens sentralbord. Med kontor rett bak sentralbordet, er det kort vei bort til skranken for å ta telefonen når pågangen er stor. «Surnadal kommune, værsågod» sier hun, med blid og imøtekommende stemme.