- Flott blueskveld på Hestholmen

Gøsta Linds Orkester bød opp.

Gøsta Linds trakk folk på dansegulvet med sine bluestoner. 

Nyheter

Korona tok Retrofestivalen på Halsa i år. Hestholmen Retrofestival satset på en minifestival med maks 200 gjester. Terje Tysland og Dance With a Stranger måtte melde avbud. Kongen og Knekten og Gøsta Linds orkester tok over. Kongen og Knekten spilte fredag med 170 gjester, 200 med vakter, sier arrangøren og Gøsta Linds dro 100 gjester fredag. Gøsta Linds orkester bød på blues.

– Vi er veldig fornøyd med helga. Fint vær. Trivelig. Folk har kost seg, og det har vært bra musikk, sier Magny Strand ved Valsøya Camping.

Hjørdis Tangen fra Gossen og Svein Erik Beinset fra Molde var veldig fornøyd med sin første retrofestival. Da Driva snakket med dem lørdag formiddag var de fulle av lovord om musikken fredag kveld. Kongen og Knekten spilte slagere det svingte av, noe som passet det besøkende paret.

– Vi liker å danse sving, sa de.

Danse gjorde publikum også lørdag kveld. Bluestoner er det mulig å trå takten til. I disse koronatider var det nok tryggest å danse bare med partneren. Og det var nok positivt for parfølelsen.