Selger polvarer som aldri før - men ikke mer enn til jul

Har opplevd 39 prosent økning i salget i Surnadal og Sunndal.

Opplever økt handel: Polbestyrer Gunn Gravem Isaksen opplever som kollega Janne Husby Haugen i Surnadal økt omsetning på vinmonopolet første halvår i år. 

Nyheter

Vinmonopolene i Surnadal og Sunndal opplever i likhet med alle vinmonopol i Norge en økning i salget første halvår i år. På landsbasis økte salget med 32 prosent. I Sunndal og Surnadal var økningen 16 prosent. Salget økte allerede fra koronanedstengningen i mars, og har siden ligget jevnt over fjoråret med unntak av april. Den største økningen en enkeltmåned kom i juni da begge polene hadde en økning på 39 prosent sett mot samme måned i fjor. Flere norske turister, stort sett ingen utenlandsferier, stengte grenser og fint vær tilskrives den lokale økningen i juni.