Stage Dolls drar i gang rockehelga i Surnadal:

– Vi gleder oss til å spille her igjen nå

Stage Dolls med Torstein Flakne i spissen gleder seg til utekonserten i Surnadal fredag. – Vi har spilt ganske mye i Surnadal opp gjennom åra og gleder oss veldig til å spille her igjen nå, sier Flakne. Lørdag kveld fortsetter rockehelga med House of Holger på scenen.

Sommerturné: Surnadal er ett av stoppestedene på Stage Dolls sin sommerturné «The summer we won’t forget» – samme navn som bandets nye singel. Fredag kveld håper og tror trønderrockerne på god stemning når de spiller i teltet utenfor Musters. Pressefoto. 

Nyheter

Fredag 14. august får surnadalingene igjen gleden av å høre noen nyere låter, samt mange udødelige hits fra gode, gamle Stage Dolls. Klokka 21 entrer trønderbandet scena i teltet ved Thon Hotel Surnadal.