Sparebank 1 Nordmøre:

Intensjonsavtale om sammenslåing signert - nå starter jobben med å overbevise generalforsamlingene

Sparebank 1 Nordmøre får 30 milliarder i forretningskapital - solid mener sammenslutningen.

Intensjonsavtale er signert: Styreleder Runar Wiik i Sparebank 1 Nordvest og styreleder Inger Grete Lundemo i Surnadal Sparebank signerte fredag intensjonsavtalen om å slå sammen de to bankene til Sparebank 1 Nordmøre. 

Nyheter

Banksjef Allan Troelsen i Surnadal Sparebank og direktør Odd Einar Folland i Sparebank 1 Nordvest skryter av styrelederne Inger Grete Lundemo i Surnadal Sparebank og Runar Wiik i Sparebank 1 Nordvest for å ha framforhandlet og signert en god intensjonsavtale om å slå de to bankene sammen. Det er ett år siden de to banksjefene startet praten om å slå bankene sammen. I april/mai startet styrene sin jobb. Det har gått relativt raskt fra ord til handling.