Skaper sin egen arbeidsplass og åpner Surnadals eneste helprivate fysioterapiklinikk:

– Jeg ville flytte hjem for å jobbe der jeg trives best – dette har jeg gledet meg lenge til!

På Verdens fysioterapidag inviterte Silje Beate Gulbrandsen Holten pressen til offisiell åpning av Surnadal Fysioterapiklinikk i Landbrukshuset tirsdag 8. september. Nå gleder hun seg til å komme skikkelig i gang og håper at mange vil bruke dette tilbudet.

Offisiell åpning: Tirsdag 8. september på Verdens fysioterapidag inviterte Silje Beate Holten til offisiell åpning av Surnadal Fysioterapiklinikk i Landbrukshuset på Skei. Her med blomsteren hun fikk i anledning dagen fra ordfører Margrethe Svinvik.  Foto: Gøran Rønning

Nyheter

– Jeg har gått og gledet meg hele sommeren, og fant ut at det passet veldig godt å ha den offisielle åpningen akkurat i dag, på Verdensdagen for fysioterapi. Samtidig er temaet for årets verdensdag rehabilitering og Covid 19, så åpningen måtte tones ned litt. Det sier Silje Beate Holten, som inviterte pressen til offisiell åpning tirsdag.