Vil hedre dikteren Jørgen Gravvold:

Jørgenkveld med alt fra «Bøverdalsrock» til mer ukjente tekster

For å hedre Jørgen Gravvold i forbindelse det som ville blitt hans 90-årsdag inviterer Lars Jarle & The Big Mamas til Jørgenkveld i Bæverhall og Bøfjorden grendahus.

Jørgenkveld: 16. september ville dikter og trubadur Jørgen Gravvold ha fylt 90 år. For å markere dette og hedre Gravvold inviterer Lars Jarle & The Big Mamas til Jørgenkveld i Bæverhall lørdag 19. september, samt i Bøfjorden grendehus 26. september. 

Nyheter

Jørgen Gravvold gikk ut av tida den 9. mars 2005. Gravvold ble født i 1930 og ville fylt 90 år den 16. september i år. Det er dette gjengen som kaller seg Lars Jarle & The Big Mamas nå ønsker å markere. Med sang og musikk vil de gi publikum et fint og variert tilbakeblikk på dikteren, trubaduren og personen Jørgen Gravvold og hans liv.