Kommunestyret i Sunndal vil ikke støtte tv-aksjonen økonomisk i år:

- Vi sier at vi ikke ønsker å bidra. Jeg synes det er trist.

Eirin Andersen Gravem (Ap) er skuffa over kommunestyret.

Starter der problemet er størst: En tredjedel av plasten i havet kommer fra Sørøst-Asia. Derfor er TV-aksjonsmidlene øremerket tiltak i Indonesia, Vietnam, Filippinene og Thailand.   Foto: Photo by Rafa Elias

Nyheter

De siste årene har Sunndal kommune støttet tv-aksjonen med 50.000 kroner. Eirin Andersen Gravem foreslo på vegne av Ap å støtte aksjonen i år også, men å redusere støtten til 30.000 kroner, med bakgrunn i kommunens krevende økonomiske situasjon. Erling Outzen (SV) mente imidlertid at kommunen ikke kan støtte aksjonen økonomisk i år. Det samme mente Germain Schmid i MDG og flere andre representanter.