Høstmarked i Dalalåven atelier

Kommende helg er det to dager med høstmarked i Dalalåven atelier med kortreist mat, smykker, håndverk og kunst.

Marked: Dalalåven atelier inviterte til marked i Kulturvøkku. Til helga er det klart for to dager med høstmarked med salg av alskens kortreist mat og håndverk - og sjølsagt kunst. 

Nyheter

Vi møter Midgard Viking Replicas (Mfh’s sølvsmie) med base på Oppdal. De har spesialisert seg på å lage virkelighetstro replikaer av norske og skandinaviske funn fra vikingtida.

Vorpå Røkeri med røkelaks, spekelaks og andre typer fisk kommer.

Holum Gård selger skinn, garn og mange andre produkter fra egne sauer

Kirsten Solem selger produktene til Lanullva.com som fører strikkeplagg i 100 % ren merinoull og av norsk design.

Gårdsslakteriet Sylte As tilbyr det meste innen kortreist mat av gris.

Oppistua Øye kommer med poteter og kanskje noen andre grønnsaker.

På lørdag kommer i tillegg Gardsbakeriet Hæmstelt med både grove og fine bakervarer bakt av gamle korntyper.

På søndag kommer Brubekken Gardsmeieri med produkt av melk og kjøtt fra ku og geit. Brun- og kvitost, rømme, smør, pultost, gammelost, ferskt kjøtt og spekepølse er blant produktene.

Bæstes Bakeri As samarbeider med Brubakken gardsmeieri med levering av surmelk og brunost til bakeriet. Bæstes bakeri baker tradisjonelle smurte tynnlefser, tjukklefser og potetlefser.

Inne på Dalalåven finner du i tillegg naturligvis også både kunstutstilling med Inga Dalsegg, Dalalåven Atelier sine originale maleri og tegninger og butikk-avdeling med mange forskjellige kunstprodukter.

Arrangøren varsler at markedet gjennomføres i henhold til koronaretningslinjer med vask av hender og med å holde avstand til hverandre.